Libnet.ro
UNICEF

17:00

Creatorii aplicatiei `Pokemon GO` vor lansa `Harry Potter GO`

B1 B1,
Creatorii aplicatiei `Pokemon GO` vor lansa `Harry Potter GO`

Daca Pokemon GO a devenit un fenomen in lume, ce se va intampla atunci cand va fi lansata aplicatia Harry Potter GO? Creatorii `Pokemon GO`, aplicatie care se. continuă pe B1

Vesti bune pentru fanii Pokemon GO. Creatorii aplicatiei pregatesc acum Harry Potter GO

Creatorii Pokemon GO, aplicatie care se bucura de un succes incredibil inca de la lansare, pregatesc acum un nou proiect similar, cu denumirea de Harry Potter GO, la cererea fanilor,.

Jucatorii de Pokemon Go vor putea participa, in 2017, la competitii oficiale

Compania producatoare a jocului Pokemon Go a anuntat ca, in 2017, se vor organiza competitii oficiale in care jucatorii isi vor putea masura abilitatile privind capturarea de animale virtuale.

Surpriza pentru fanii universului magic creat de J.K. Rowling - aplicatia Harry Potter GO

Fanii seriei Harry Potter ar putea avea parte de o surpriza de proportii. Astfel, dezvoltatorii aplicatiei Pokemon GO pregatesc un proiect similar, denumit Harry Potter GO.

Cine nu vrea sa fie antrenor se poate face vrajitor: Harry Potter Go va deveni realitate

Valul de popularitate pentru Pokemon Go pare sa se fi domolit in ultima perioada, asa ca cei de la Niantic lucreaza la un joc similar, garantat sa surescite interesul fanilor Harry Potter. Romanul Harry Potter and the Cursed Child, al optulea volum scris de romanciera britanica J. Rowling in franciza literara Harry Potter, a doborat [].

Pokemon Go: Autoritatile newyorkeze vor sa interzica folosirea jocului de catre infractorii sexuali inregistrati

Pokemon Go ar putea fi interzis pentru o anumita categorie de persoane din New York. Autoritatile statale newyorkeze vor sa interzica folosirea jocului Pokemon Go pentru infractorii sexuali inregistrati, care au fost eliberati pe cautiune. Decizia ar.

Jucatorii de Pokemon Go isi vor banii investiti in joc inapoi

Jucatorii Pokemon Go isi cer banii pentru anumite achizitii in-app, dupa ce o actualizare a inlaturat abilitatea de a stabili localizarea exacta a unui anumit pokemon. Niantic a dezactivat sistemul de tracking in-game, creat pentru a arata jucatorilor la ce distanta se afla un anumit monstrulet. Functia Nearby arata, in mod normal, o lista a [].

Cum face un clujean bani cinstiti din Pokemon Go. Proiectul care-i premiaza pe jucatori si promoveaza afaceri

Principalul castig pe care-l au cei circa 80 milioane de utilizatori de Pokemon Go din lume este faptul ca sunt scosi din case si fac miscare, neexistand in acest moment niciun avantaj material. Un antreprenor din Cluj s-a gandit sa schimbe acest lucru. Proiectul lui Lorand Minyo, Pokemondo, aduce premii jucatorilor de Pokemon Go si promoveaza afacerile locale.

Parintii au inceput sa-si boteze copiii cu numele creaturilor din jocul Pokemon Go: care sunt personajele preferate

Jocul Pokemon GO a inceput sa faca victime si in randul nou-nascutilor, arata o cercetare facuta de site-ul Baby Center, dedicat parintilor americani. Acestia au inceput sa-si boteze copiii cu numele personajelor din popularul joc virtual.

Cum arata actorii din Harry Potter 15 ani mai tarziu si ce s-a mai intamplat cu ei FOTO

Au trecut 15 ani de cand micul Harry Potter a aparut pe marile ecrane si, alaturi de colegii si profesorii de la Hogwarts, a reusit sa vrajeasca oameni din intreaga lume. Adevarul va prezinta cum a evoluat cariera protagonistilor uneia dintre cele mai de succes francize ale tuturor timpurilor, dar si cum i-a schimbat pe acestia trecerea anilor.

Fani din intreaga lume au stat la coada, pentru a cumpara ultimul Harry Potter, dupa scenariu piesei de teatru jucate la Londra

Din New York la Singapore, sute de fani s-au grabit, duminica, sa isi cumpere primele exemplare ale volumului Harry Potter si copilul blestemat, versiune adaptata a piesei de teatru jucata in premiera mondiala la Londra, sambata seara.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )